Ilmastointi

Puhdas ilma!

Ilmastointi on tärkeää! Olemme 40 vuoden ajan asentaneet ilmastointijärjestelmiä yksityishenkilöille, yrityksille ja julkiselle sektorille Pohjanmaalla. Monen vuoden kokemus yhdistettynä ammattitaitoisiin asentajiin takaavat kaikkein vaikeimpienkin ilmastointijärjestelmien toimivan virheettömästi!

Teollisuus
Erilaiset toiminnat vaativat erilaisia ilmastointijärjestelmiä. Autamme teitä löytämään ratkaisun, joka vastaa tarpeitanne ja täyttää viranomaisten asettamat vaatimukset. Asentamisen lisäksi voimme auttaa myös suunnittelussa sekä tarjota huoltosopimusta, kun laitteisto on käynnissä.

Kiinteistöyhtiöt, julkiset rakennukset ja toimistotilat
Uudet asuinrakennukset rakennetaan tänään tehokkaalla lämmöntalteenotolla ja kehittyneellä ilmastointitekniikalla. Vanhempien kiinteistöjen remontoinnissa on tärkeää korostaa hyvää ilmastointia sekä asukkaiden terveyden vuoksi että energiaa säästävien ratkaisujen löytämiseksi.

Omakotitalot
Omakotitalojen ilmastoinnin vaatimukset kasvavat jatkuvasti. Huolimatta siitä, oletko suunnitellut tekeväsi asennuksen itse ja tarvitset vain materiaalin toimituksen tai haluat ns. "avaimet käteen"-ratkaisun, tarjoamme palveluita kilpailukykyisin hinnoin sekä tarpeellisia ohjeita. Remontoitaessa vanhempaa taloa on tärkeää päivittää ilmastointi soveltumaan uusiin olosuhteisiin. Olet tervetullut keskustelemaan kanssam