Palvelut

Palvelut

Nykyaikaisella omakotitalolla on nykyaikaiset ratkaisut ilmastointiin. Oikein mitoitetun ja asennetun ilmastoinnin ansiosta sekä sinä että talosi voitte hyvin! Ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa, niin autamme sinua projektissasi.

Korkealaatuiset räystäskourut ja syöksytorvet. Annamme tarjouksen sekä materiaalista että asennuksesta. Oikeilla varusteilla kattosi on turvallinen liikkua ja lumi ei pääse putoamaan ja aiheuttamaan vaaraa!

 

Emme ole unohtaneet käsitöitä! Peltiseppämme voivat tehdä pellistä lähes mitä tahansa. Teemme kaikenlaisia peltitöitä, yksinkertaisista listoista kokonaisiin peltikattoihin.

 

Temme kaikkea pienistä ilmastointitöistä kaikenkattaviin KVR-urakoihin, joihin sisältyy LVI-, jäähdytys- ja automaatiotyöt. Yhteistyökumppaniemme avulla löydämme juuri sinulle sopivan ratkaisun!

 

Taitavat peltiseppämme ja nykyaikainen konekantamme mahdollistavat sekä yksinkertaiset että monimutkaiset alihankinnat täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Olemme toimittaneet kaiteet, aidat ja portit sekä julkisiin rakennuksiin että hotelleihin. Korkeakiiltotuotteita ruostomattomasta teräksestä.