Peltisepänliike

Peltityöpaja kotona ja kentällä

Kaikki kunnia peltisaksille ja puuvasaralle, mutta tämän päivän peltisepän pitää osaa paljon muutakin. Nykyaikainen konekantamme mahdollistavat, että saamme nopeasti ja tarkasti juuri toivotun tuotteen suoraan käsin piirretystä luonnoksesta tai digitaalisesta piirustuksesta.

Peltikatto
Teemme katon rakentamisen ja vaihtamisen sekä aaltopellistä että koneella taitellusta pellistä. Tarvittaessa teemme myös tarvittavat peltikattoon liittyvät puutyöt.

Tarjoamme kattavan materiaalihankinnnan kuten pellit, listat, ruuvit ym. Suurin osa nopeasti ja edullisesti suoraan varastosta.

Sadevesiohjaus
Suunnittelemme ja asennamme kourut ja syöksytorvet räätälöityinä rakennukseesi. Tukeva rakenne, laadukkaat materiaalit ja oikeanlainen asennus takaavat, että sadevesi johdetaan pois rakennuksesta vuosiksi eteenpäin.

Myymme kaikki tarvittavat materiaalit suoraan varastostamme. Tarjoamme myös neuvoja ja ohjeita asennukseen.

Kattoturvallisuustuotteet
Kiinteistönomistajana sinulla on vastuu huolehtia, että tarvittava katolla oleskelu tapahtuu turvallisella tavalla.

Tarjoamme seinä- ja kattotikkaat, kattosillat ja lumiesteet suurimpaan osaan kattotyypeistä.

Muut tuotteet
Valmistamme räätälöityjä tuotteita kaikkiin tarpeisiin. Savupiipun muuraus, katon läpiviennit (Vilpe), peltilistat, ikkunalaudat, ruostumattomat peltilevyt keittiön seinälle, listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tule ja kerro toiveesi.

Alihankinta
Toimitamme myös sekä lyhyitä että pitkiä sarjoja peltituotteita alihankintatyönä.