Tjänster

Tjänster

Moderna egnahemshus har moderna lösningar för ventilation. Ett korrekt dimensionerat och installerat ventilationssystem gör att både du och ditt hus mår bra! Kontakta oss redan i planeringsskedet så hjälper vi dig med ditt projekt.

Vi utför allt från små ventilationsjobb till heltäckande totalentreprenader som även innehåller VVS-, kyl- och automationsarbeten. Tillsammans med våra samarbetspartners hittar vi en lösning som passar just dig!

 

Rännor och stuprör av hög kvalitet. Vi ger offert på både material och montering. Med rätta utrustningen är ditt tak säkert att röra sig på och snön hindras från att falla ned och orsaka fara!

 

Våra skickliga plåtslagare och vår moderna maskinpark möjliggör att både enkla och komplicerade underleveransarbeten utförs helt enligt kundens önskemål.

Vi har levererat främst trappräcken, staket och grindar till både offentliga byggnader och hotell. Högblanka produkter i rostfritt stål.

 

Vi har inte glömt bort hantverket! Våra plåtslagare kan göra det mesta av plåt. Vi utför alla typer av plåtarbeten, från enkla lister till fullständiga plåttak.